Nivel de vârstă: grupa mijlocie,grupa mare, școlari         Coordonatori:prof.Tiron Corina

TOTAL DANCE CENTER,

Total dance center a creat pentru copiii dvs cursuri de dans special concepute cu scopul de a le atrage atentia, de a dezvolta din punct de vedere artistic si creativ capacitatea acestora, dar mai ales pentru a le oferi o educatie fizica sanatoasa, in modul cel mai placut lor. Prin diverse complexe de exercitii studiate si imbunatatite de-a lungul a 8 ani de experienta directa cu copiii, noi le dezvoltam in primul rand personalitatea si o tinuta corecta.

Intr-o etapa secundara indreptam erori fizice cum ar fi: mersul stramb, genunchii indoiti, varfurile picioarelor in interior si moduri de a pasi gresit, pentru a evita astfel: un viitor platfus, supraponderabilitatea, spatele stramb si chiar deformatii mai grave ale coloanei.

Conditia de parinte in ziua de azi este foarte dificila datorita stresului cotidian si timpului limitat, care diminueaza astfel atentia si capacitatea acestora de a observa si corecta aceste aspecte, extrem de importante in dezvoltarea locomotorie armonioasa a copilului.

De aceea intentia noastra este de a veni in ajutorul dvs. si a va sprijini cu solutii complexe si diverse sfaturi de alimentatie si habitatie, in functie de necesitati individuale.

Cursurile imbina elementele de dans cu elemente de gimnastica si balet, pentru a le oferi o educatie fizica cat mai complexa si atragatoare, dar mai ales fireasca, invatandu-i in acelasi timp, sa socializeze prin intermediul lucrului in echipa. Le dezvolta de asemenea abilitati speciale cum ar fi: capacitatea de concentrare, capacitatea de memorare, atentia distributiva si creativitatea, lucru ce duce la imbunatatirea categorica a performantelor scolare.

Ulterior, prin intermediul complexitatii dansurilor, se stabilizeaza o creativitate speciala pe care copiii au oportunitatea sa o exprime intr-o multitudine de forme artistice, pe diverse scene ale orasului.